Moj Numerolog je internetska stranica naše najbolje numerologinje Jelene Helene Kutlić koja u ponudi ima za Vas isključivo certificirane, iskusne i provjerene stručnjake na području: numerologije, astrologije, tarota, bioenergije, viska.
Svojim znanjem i brojnim uspješnim rezultatima, izdvojili smo se u regiji i prema Vašem zadovoljstvu, preporukama i povjerenju neprestano profesionalno rastemo te smo se proširili pružajući pomoć u 6 zemalja.

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU SVAKODNEVNO 0-24h, 7 DANA U TJEDNU kako ne bi više morali donositi krive životne odluke iz neznanja ili životnih strahova!

Naš cilj je osloboditi Vas blokada iz prošlosti, pomoći Vam da izvučete maksimum iz sadašnjosti te stručno posavjetovati kako da se ostvarite najbolje moguće u budućnosti?!

Vaš uspjeh je i naš uspjeh!

Nudimo Vam umijeće tehnika:

Indijska numerologija

Naš centar je specijaliziran za vrstu najtočnije numerologije. Indijska numerologija je tehnika koja će Vas zasigurno ostaviti bez daha svojim detaljima. Naši numerolozi koji vladaju ovom tehnikom pomoći će Vam da više ne gubite vrijeme na krivi odabir ljubavnih partnera, poslovnih partnera, poslovnih situacija i svih ostalih životnih odluka. U našem centru Vas čeka točnost, […]

Astrologija

Kroz astrologiju ćete odmah saznati što očekivati od osobe koju ste nedavno emotivno/poslovno upoznali, životne situacije ili kako će se završiti stara, dugo neriješena životna situacija?! Kako privući zadovoljstvo, financije i kako konačno biti istinski ispunjen?!

Tarot

Saznajte što Vas točno koči, gdje leži Vaša blokada na području ljubavnih, financijskih, obiteljskih životnih situacija? Otkrijte razloge i u startu ste riješili preko pola svojih životnih problema? TAROT zna a naši stručnjaci će Vam prenijeti sve tajne TAROTA!

Bioenergija

Svi mi posjedujemo određenu dozu bioenergije, ali ne radimo na njoj. Naši stručnjaci završili su razne seminare i prestižne škole bioenergije kako kod nas isto tako i u svijetu te će Vam pomoći određenim BIOENERGOTERAPIJAMA na daljinu prema Vašem energetskom stanju i životnom problemu da ojačate psihički i fizički, te se osvježeni i ojačani vratite […]

Visak

Prognoze dobivene VISKOM vrlo će Vam olakšati sve životne odluke koje Vas svakodnevno muče?! Vodite računa, ukoliko amaterski koristite VISAK jer je visak vrlo moćna stvar samo ukoliko je u pravim rukama?! Naši savjetodavci svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom kroz VISAK desetljećima bilježe ogromne uspjehe u svom radu i rado će prvo saslušati Vaše probleme […]

Naši mnogobrojni klijenti širom svijeta od ljudi svakodnevnih životnih profesija do samog vrha javne scene, glazbe, sporta, politike sa nama su u kontaktu 0-24h, 7 dana u tjednu uz naravno zajamčenu diskreciju.
Neka Moj Numerolog postane i Vaše utočiste u svakodnevnom životu, ali trebate znati da kod nas nikada nećete dobiti one odgovore koje bi Vi možda željeli čuti već ćete dobiti realne i čiste odgovore, jer samo tako ćete imati svoj kamen temeljac za bolje sutra!

Pratite nas i putem Facebook stranice:

Problemi, životne brige, stres, nemiri, besparica, "loša sreća"… ne biraju ni vrijeme ni mjesto.

S toga Vam stojimo na raspolaganju 0-24h, 7 dana u tjednu kako bi naši stručnjaci na području: numerologije, astrologije, tarota, bioenergije, viska u razgovoru sa Vama u startu stopirali daljnje širenje Vaših novonastalih životnih problema na području ljubavi, financija, obitelji itd.