INDIJSKA NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA I TAROT, pomažu Vam da doslovno iz svake životne situacije izvučete iskustva, životne lekcije, svoj realan maksimum i budete korak ispred svih onih koji svjesno ili nesvjesno “bježe” od ovih činjeničnih spoznaja koje nikako ne služe za površna proricanja već isključivo za detaljan uvid u Vaš karakter, genetiku, slabije točke energetskog stanja, potencijale kao i kod Vama dragih osoba koje Vas zanimaju i čine dio Vašeg života.
(Djeca, partneri, roditelji, obitelj, kolege, suradnici, nadređene osobe, susjedi i dr.)

Neke osobe biramo, neke smo dobili rođenjem, neke su nam “sudbinski “nametnute”, no svakako u prisustvu njih, naše životne energije reagiraju i osjećaju prisustvo. (Bilo da je ljubav, obitelj, posao i dr. u pitanju)

U slučaju energetske podudarnosti (kompatibilnosti) osjetiti ćemo svjesno/nesvjesno, pozitivno reagiranje na tu osobu ili osobe, u suprotnom ćemo stvoriti neki gard i što god one kazale ili učinile, zasmetati će nam.

(Budite oprezni jer nerijetko se zna dogoditi i to da nam se na prvu učini da smo oduševljeni osobom koju smo upoznali na poslu, u ljubavi, dok se vremenom razočaramo. Ima i takvih slučajeva gdje naše emocije blokiraju zdravi razum.)

Zašto je to tako?
Razlog tome leži prvenstveno u Vašem datumu rođenja usporedno sa osobom u Vašem okruženju koju ste Vi odabrali ili Vam je “sudbinski nametnuta”.(Primjer: Roditelj dobili ste ga, nadređena osoba “sudbinski nametnuta”)

INDIJSKA NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA I TAROT pruža našim najboljim stručnjacima puno pravo da Vas posavjetuju jer često se sjetite onih čuvenih rečenica: DA SAM TADA ZNAO/LA? GDJE MI JE BILA PAMET? DA SU MI ONE GODINE I OVA PAMET SADA?

U današnje vrijeme svjedoci smo da nerijetko čak mlađe osobe u obitelji ili na poslu znaju donijeti dugoročno kvalitetnije odluke ne zato što su pametnije već zato što su energetski osvještenije.

Svuda oko nas cirkuliraju, upravo životne energije.

Numerološki se točno zna(numerološkom računicom, kojim danom koja planet vlada te što očekivati shodno tome danu?!)

Dobiti ćemo općenito stanje, dok što će nas točno pratiti i energetski oslikavati, otkriti ćemo kada na numerološki proračun dana, dodamo naš datum rođenja.

(Primjer: Meteorolog točno zna prema svojim metodama rada, kakav nas klimatski dan očekuje sutra, za 7 dana, mjesec itd.

Prije puno vremena to je bila apstraktna pojava, dok je danas sasvim normalna.

Dobar numerolog točno zna prema svojim metodama rada, utvrditi kakva će energetska sila (Planet, a svaki planet ima svoj broj) vladati tim danom, mjesecom, godinom.

Isto tako, ranije je bila apstraktna pojava, dok vremenom one koje zanima, naučili su puno i kako taj dan prilagoditi sebe ili svoju obavezu, ili kako ostvariti kvalitetnu međuljudsku suradnju na poslu, obitelji, ljubavi. Od sitnica do životno krucijalnih situacija.

– INDIJSKA NUMEROLOGIJA je istočna vrsta numerologije i izdvojila se na prvom mjestu po svojoj točnosti i osvojila na stotine tisuća ljudi širom svijeta.

Naša numerologinja Jelena Helena Kutlić je među rijetkima koja je specijalizirala Indijsku numerologiju prije 11 godina.

Jelena Helena uz mnoge numerologe tvrdi da slučajnosti nema, da na neke životne situacije nećemo moći utjecati dok na više životnih situacija ipak hoćemo, ukoliko se energetski osvijestimo i educiramo prije svega.

Brojevi su svuda oko nas a upravo se iza svakog broja krije određena životna energija.

Potrebno je prvo otkriti svoj cijeli životni kod(duhovni, karmički i sudbinski broj) te prema njemu saznati, što smo naslijedili od svojih roditelja i predaka, što imamo mi sami i što možemo stvoriti?!

Zatim, trebate znati da svaka osoba kada pronađe partnera/partnericu preuzima dio njegove/njene životne karme i energija, dijete kada dođe, ono je produkt Vaše zajedničke energije s toga, Vaša natalna karta ili životni kod neće biti nikada više identičan kao na početku.

Zadržati će svoj prvobitan oblik no svakako neće vise biti isti.

Hoće li biti bolji ili slabiji ovisi o tome na kakvu energiju ste naišli(partner ima svoj datum a to je energija), kakvu ste energiju rodili (dijete ima svoj datum a to je također energija).

Ista stvar je i na poslu.

S toga će naši numerolozi u centru Moj Numerolog izanalizirati sve Vaše najvažnije brojeve u datumu rođenja(duhovni put, karmički, sudbinski put)te utvrditi što je najbolja preporuka za Vas na području financija, ljubavi, obitelji.

– ASTROLOGIJA je odlična tehnika ukoliko ste u pravim rukama.

Naši provjereni astrolozi uvidom u Vašu natalnu kartu “skeniraće” sve Vaše životne puteve ka uspjehu ali i one na kojima se možete “saplesti” te odmah sugerirati na potencijalni problem i poteškoće na području ljubavi, obitelji, financija.

Vaš datum je dovoljan a ukoliko imate datum osobe koja Vas zanima emotivno, poslovno, financijski onda imamo bingo.

– TAROT pruža kratke, jasne, konkretne odgovore na sva Vaša realna životna pitanja.

Uz Vaše podatke, koncentraciju na pitanje ili problem naši stručnjaci pružiti će Vam ne onaj odgovor koji bi Vi željeli čuti već upravo onaj koji ćete zasigurno doživjeti

Kome su potrebne usluge INDIJSKE NUMEROLOGIJE, ASTROLOGIJE I TAROTA?

Svima Vama koje zanima:
– LJUBAV: Analiza usporednih odnosa(veza-brak) Što će biti sa mojom aktualnom vezom ili brakom? Da li će doći do promjena na bolje i da li će ovaj put biti trajne? Jeli mi vjeran? Kakav će biti moj budući partner?

Ukoliko dolazi do braka otkriti ćete koji je to numerološki povoljan datum za Vaš novi početak jer od tog jednog dana ovise svi drugi dani braka?
Možda tajna veza?

Sami ste kraće ili duže vrijeme, te Vas zanima kada je Vaš sudbinski trenutak za pronalazak srodne duše?

Lijepo Vam je sa partnerom/partnericom dok ste te skupa, nakon toga nestane, pa se javi kao da ništa nije bilo?!

Mislite na staru ljubav i niste spremni do kraja to otpustiti još uvijek?
(Naši numerolozi, astrolozi i tarot tumači pored odgovora kada naučiti će Vas, kako prepoznati kompatibilne osobe za Vas u ljubavi a koje osobe definitivno trebate izbjegavati?)

– FINANCIJE: Karijera i posao.

Ukoliko tražite posao kraće ili duže vrijeme sada je trenutak da saznate kada je realan trenutak za to?

Hoće li se moje financije popraviti ubrzo?

Imate posao no želite promjene, ali niste sigurni jeli trenutak za traženje povišice, promjenu posla, otvaranje osobnog bussines-a?

Pokrećete novi posao onda svakako posebno pripazite pri odabiru imena tvrtke i datuma osnivanja.

Sa kojim osobama trebate započeti poslovnu suradnju u partnerstvu, zaposlenicima, a koje morate izbjegavati?!
(To će naši stručnjaci saznati kroz datume rođenja Vas i osoba koje Vas zanimaju)

Što misle Vaše kolege, nadređeni o Vama?

Biti upućen koji je energetski povoljan dan za izlazak na ispit (škola, fakultet, autoškola i dr.)

Uz znanje naših majstora, odaberite prema svome datumu rođenja, profesiju, kako ne bi nakon završene škole ili studija, shvatili da ste promašili dio života.

Odaberite sport kojim se želite baviti iz hobija, pogotovo ako imate ambicije ka profesionalnom sportu.
(Ukoliko imate, onda je vrijeme da saznate sve što će Vam pomoći da se Vaš sport ili Vašeg djeteta, ili drage osobe uspješno održava, te da bilježi uspjehe. Da saznate,

koji mu/joj trener odgovara, koji broj ga obilježava na dresu ili gdje ima broj, sa kime da se druži, a koga se treba pripaziti u konkurenciji?

Neka mu/joj naši najbolji stručnjaci izrade TALISMAN ZAŠTITE I USPJEHA koji će biti uz njih 24h.)

Naši stručnjaci analizom Vašeg datuma, znaju točne odgovore što napraviti kako bi poslovne situacije išle u Vašu korist.

Trebate znati da samo 1 dan prije ili poslije Vama povoljnog perioda može olakšati ili zakomplicirati poslovnu situaciju.

Osim da li je lijep i sunčan dan pa Vam neće trebati kišobran, on svakako mora biti energetski Vama odgovarajući kako bi Vaš odlazak u banku za podizanje kredita bio uspješan.

Stoga, prije krucijalne odluke preporučujemo da nam se obratite s povjerenjem.

– PRODAJA NEKRETNINA (KAO I KUPOVINA)

Čak i ako ima potražnje to ne znači da ćete Vi svoju uspjeti olako prodati (ili prodati po željenoj cijeni)

Ukoliko Vaš ciklus ne dozvoljava prodaju događati će se situacije koje će Vas kočiti tjednima, mjesecima, čak godinama.

Tada se savjetuje ne prodavati, osim ukoliko ste spremni prodati za nisku cijenu.

Da li ćete Vi prodati svoju nekretninu, zemljište po željenoj cijeni? Ako da, KADA?
(Sve to ćete saznati kod naših stručnjaka)

Isto je i kod kupovine, prema tehnikama koje smo naveli točno se zna kada će biti trenutak otvoren za preseljenja.

Ukoliko to znate i radite na tome, svoj trenutak ćete mudro iskoristiti dok osobe koje ne znaju i ne rade na tome ukoliko ga propuste morati će čekati dosta dugo, da se kockice ponovo energetski poslože.

Gdje kupiti novu nekretninu, u kojem mjestu, gradu, izvan grada, koji kućni broj odabrati, a koji obavezno izbjeći jer znate da on igra važnu ulogu u tome da li će Vam energetski odgovarati novi dom ili ne?

Stoga, prije ovakvih planova ne riskirajte i obavezno svaki korak isplanirajte uz stručnu osobu kojoj vjerujete i napravite svoju analizu.

– NASLJEDSTVA Prema datumu rođenja, postoje osobe koje nasljeđuju nekretnine, novac, lijepe međuobiteljske odnose i oni koji nasljeđuju dugove, traume, nema alimentacije u djetinjstvu ili slabo ima, itd.

U koju grupu spadate Vi, ovisi o Vašoj genetici.
(Datumima Vaših roditelja, predaka, partnera i dr.)

Osobe energetski, lakših datuma su u prvoj grupi dok su u drugoj osobe rođene pod slabijim datumima. Naši stručnjaci svojim metodama rada odmah utvrđuju u koju grupu spadate Vi?

Prema tome se zna da li ćete naslijediti, dobiti očekivano, ukoliko DA, saznati ćete KADA se možete tome nadati?

Ista stvar je i za SUDSKE SPOROVE.
(Znate li da određene osobe prema svom datumu rođenja trebaju imati odvjetnika a druge odvjetnice kako bi postupak bio u odgovarajućem vremenskom roku i pozitivno utjecao na konačan ishod?)

Obratite nam se saznajte u kom smjeru ide Vaš postupak koji je nedavno započet ili već dugo traje?!

– MEDICINSKI NUMEROSKOP I MEDICINSKI HOROSKOP

Ovo je zasigurno jedna od najzahtjevnijih tehnika, te za ovu granu toplo preporučujemo da se ne prepuštate olako, svakome u ruke.

U našem centru su majstori, alternativnih tehnika koji su svoje znanje, krunisali PRIZNATIM CERTIFIKATIMA te Vas neće liječiti, za to ćete ukoliko ima potrebe, preporučujemo posjetiti liječnika, ali će Vas uputiti u najsitnije detalje Vašeg psiho-fizičkog stanja, te preventivno najaviti pa čak i spriječiti nastanak ili širenje stanja u kojem se možda već nalazite.
(Tako što će Vam najaviti u kojem danu, tjednu, mjesecu, godini uraditi analize, pretrage i biti pažljiviji?!

Ukoliko ste već u procesu ka liječenju, osigurati će Vam, za Vas najpovoljniji energetski dan za početak terapije ili operativni zahvat.

Dobar energetski dan znači, da ukoliko se već treba dogoditi nešto što niste planirali npr. operativni zahvat, onda da barem taj dan bude prisutan Vaš omiljeni liječnik, da imate više snage toga dana, a snaga je zapravo energija itd. Na sve to će utjecati, smjernica koju će Vam srdačno pružiti naši stručnjaci.)

Uz pomoć MEDICINSKOG NUMEROSKOPA I MEDICINSKOG HOROSKOPA, suočiti ćete se sa razlozima, zašto Vam se nešto dogodilo, (otkriti ćete, ne površinski, već korijen svoje genetike, te sa čije strane vučete genetske predispozicije za određene, energetske situacije)

– OBITELJ je temelj svega. Ukoliko ovaj temelj nije čvrst, sve drugo krenuti će vremenom nizbrdo.

SAZNAJTE KAKAV JE VAŠ OBITELJSKI TEMELJ?

Obitelj je nešto što svi želimo ali nam često ne uspijeva poći za rukom, održati zdrave odnose, unutar nje.

Čak i ako sve pružite u granicama svoje mogućnosti, opet ne valjate?

Djetetu, ni partneru, roditeljima, braći, sestrama, užoj i široj obitelji?

Dovoljno je da konstantno pomažete i jednom kažete NE, odmah ne valjate više?

Vjerujemo da Vam je ovo poznato a ukoliko niste osjetili na svojoj koži, onda ćemo reći jedno veliko bravo, jer ste u tom slučaju pravi srećković!

Zašto?

Zato što nije da ne postoje, ima ih ali znatno manji broj obitelji, gdje su sklad i harmonija, dok ovih drugih ima puno više.

Sa naše stručne strane, želimo Vas naučiti razloge tome jer smo primijetili da na internetu nema baš stručnih objašnjenja za to.

Obitelj čini više osoba.

Počevši od žene i muškarca.

Produkt njihove ljubavi je dijete ili djeca.

U tom miksu energija, miješaju se datumi žene, muškarca, djeteta.

Njihovi datumi su zapravo energije i u slučaju da su Vam energije u skladu tada obitelj raste u svakom smislu, dok ako ove tri energije nisu u skladu, tada ova obitelj ubrzo nakon prinove, umjesto da raste počinje da pada, u svakom smislu.

U tom slučaju, postoji šansa da se brak spasi ukoliko bi došla još jedna prinova (dakle, izmijenila bi se energija u obitelji.)

Pod uvjetom da je datum nove bebe u skladu sa obitelji koja već postoji, koja bi popravila energije što se preporučuje u suprotnom, ako se ne poradi na odnosu, ubrzo se pojavljuje treća osoba.

Ukoliko imate istu ili sličnu obiteljsku situaciju, pozivamo Vas da skupa pronađemo stručno, rješenje za Vašu obitelj.

Zanima Vas hoće li opstati brak Vašeg sina, da li će se kćerka konačno udati, hoćete li i kada postati baka?

Da li će se Vaša kćerka riješiti lošeg odabira partnera? Hoće li se odnosi unutar obitelji popraviti? Da li ćete se uspjeti dogovoriti oko nasljedstva, prodati zemljište, nekretninu i svi biti zadovoljni?

Sada je trenutak da saznate VAŠU OBITELJSKU ISTINU!

– NEGATIVNE OSOBE, NEGATIVNI STAMBENO/POSLOVNI PROSTORI, NEGATIVNE MISLI, NIZ UČESTALO LOŠIH, ŽIVOTNIH DOGAĐAJA. UTJECAJ MAGIJE ILI SAMO LOŠA KARMA?!

Kod nas ćete saznati, na koji način se prirodno zaštititi od negativnih osoba (obitelj, posao, susjedstvo), negativnih energija, loše karme, poroka, nasilja itd.

Saznati imate li u svom okruženju osobe koje Vam nisu 100 % odane i iskrene te ih se treba pripaziti?

Kako ih prepoznati i što napraviti?

Otkriti ćete, kome trebate pomoći, a koga morate izbjegavati i odbiti jer kada Vam neko nije energetski kompatibilan (utvrđuje se prema Vašim datumima) tada se energije odbijaju, pa iako ste nekome pomogli materijalno ili na bilo koji drugi način, Vama će se ubrzo nešto slabije dogoditi, možda izgubiti novac ili nešto drugo, komplikacija?!

Poznato?

Razlog tome je što ste pomogli nekome tko ne mora biti čak ni loš, ali energije Vam se odbijaju pa ćete upravo radi krivog poteza Vi “ispaštati” i ovo Vam je lekcija koju trebate prepoznati.

Bili ste jamac osobi, koja Vam nije kompatibilna tada Vi snosite posljedice i sudbinski preuzimate, njegov/njen dug.

Ukoliko ste kompatibilni, sve prolazi relativno, glatko.

Dakle, ništa nije komplicirano jer se u gore spomenutim tehnikama točno zna što će biti prema Vašem datumu rođenja, samo trebate prije svake velike odluke, dobro promislite i posavjetovati se sa stručnjacima u koje imate povjerenja.

Pomoći ćemo Vam otkriti razlog Vaše dugogodišnje poteškoće u stambeno/poslovnom prostoru, zašto vlada loš san i nesanica ili prespavate cijeli dan, a još Vam se spava i nemate energije? Besparica, blokade oko prodaje nekretnine i dr.

Takve stvari se uglavnom oslikavaju u domovima, gdje osobe nisu u skladu sa svojim kućnim brojem ili članovi obitelji nisu u skladu jedni sa drugima pa nastaju tegobe.

U tom slučaju, savjet je preseliti se, a često u nemogućnosti materijalnih sredstava ili podrške ukućana, tada za poboljšanje, izrađujemo POSEBAN NUMEROLOŠKI, ZAŠTITNI KOD za sami dom i/ili poslovni prostor i energije svih ukućana i/ili djelatnika gdje se prve promjene na bolje ne preko noći, ali u brzom, realnom roku uočavaju.

Savjetujemo da nam se obratite možda i prvi put u životu i zatražite ovakvu uslugu. Tvrdimo Vam da ćete se iznenaditi pri otkrivanju koliko je sve zapravo povezano prirodom i energijama samo ih trebamo slušati i pratiti smjernice znatno ćete olakšati svoj život na području ljubav, obitelji, financija, zdravlja.

Pored odgovora na Vaše upite naši stručnjaci će u diskreciji izraditi NUMEROLOŠKE I ASTROLOŠKE ZAŠTITNE KODOVE I TALISMANE koji na prirodnoj bazi djeluju, te ih možete zatražiti kao poklon za Vama drage osobe.

Vi ste kreator svog života i to Vam nitko nikada ne može oduzeti, ali postoje “više sile” koje utječu na nas i onaj tko je u prijateljstvu sa njima, uspješno pliva životom, dok onaj koga ne zanima često pada u razna stanja depresije ili je u strahu od magije i uroka!

Ukoliko postoji energetska blokada, to ne znači da je odmah na djelu urok ili magija.

U nedostatku znanja određenih osoba koje se bave alternativom, olako znaju navesti uroke i magiju kao razlog što nikako nije točno.

Zato vodite računa kome se prepuštate.

Tu smo da razbijemo sve predrasude.

Centar MOJ NUMEROLOG, trudi se uvijek biti drugačiji i inovativan, detaljan, stoga ukoliko Vas zanima prava numerologija, astrologija i želite razgovarati o svojim problemima sa provjerenim stručnjacima, ukažite nam svoje povjerenje.